RETETA | Ciuperci picante la cuptor

Ingrediente:

2 căni de sos de soia
o cană de oțet din vin roșu
un sfert de linguriță de piper negru măcinat
3 picături de sos de ardei iute
800 de grame de ciuperci

Mod de preparare:

Într-un bol mediu, amestecați sosul de soia, oțetul din vin roșu, piperul negru și sosul de ardei iute. Înțepați ciupercile cu o furculiță, apoi așezați-le în compoziția rezultată. Se acoperă recipientul și se lasă la marinat în frigider timp de o oră. Se lasă la cuptor timp de 10 minute, până devin moi și capătă o culoare maronie.

Foto: asummerintofino.wordpress.com

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Content is protected !!
Tags: