RETETA | Ciuperci cu legume

Ingrediente:

500 gr ciuperci,
1 ardei gras,
1 ceapa,
1 rosie mai mare,
sare si piper dupa gust ,
verdeata,
80 ml ulei.

Mod de preparare:

Ciupercile se taie fasii. Ceapa si ardeiul se taie rondele, rosia se taie in bucati mai mari dupa ce am curatat-o de pielite. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, se adauga ceapa, ciupercile , ardeiul si se amesteca usor. Dupa ce ciupercile si legumele sau calit adaugam rosiile si lasam sa fiarba pana scade sosul format. Cand sunt gata se pune mancarica pe farfurie si presaram verdeata tocata marunt.
Sursa: bucataria-romaneasca.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close