RETETA | Ciorbă de peşte

Ingrediente (3-4 porţii)

1 kg peşte
1 ţelină
2 morcovi
1 ceapă
1 tijă praz
1 ardei gras
2-3 linguri orez
zeamă de lămâie
sare
1 legătură pătrunjel
50 g mazăre
2 cartofi

Mod de preparare

Speli şi cureţi legumele, şi le pui la fiert în 5 l de apă. Când sunt aproape gata, adaugi orezul spălat înainte şi mazărea. După 10 minute, pui în oală şi bucăţile de peşte, cu tot cu cap şi coadă. Laşi 15 minute să fiarbă, sărezi după gust, amesteci bine şi opreşti focul. Serveşti cu pătrunjel tocat şi zeamă de lămâie, în funcţie de cât de acră vrei zeama.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close