RETETA | Ciorbă de perişoare din carne de miel

Ingrediente:

2 morcovi 
4 fire ceapă verde
100 g fasole verde 
1 tijă ţelină 
sare 
200 ml borş 
Pentru perişoare
500 g carne miel tocată
1 ou 
2 linguri orez z pătrunjel tăiat 
sare
piper 

Mod de prepare:

Cureţi morcovii şi-i tai bucăţi, apoi îi pui la fiert într-o oală cu apă împreună cu ţelina tăiată 10-15 minute. Amesteci carnea to­cată cu oul, orezul, pătrunjel tocat, sare şi piper, după gust. Formezi perişoarele cu mâna umedă şi le dai drumul să fiarbă într-o oală cu apă care clocoteşte. Le laşi până când se ridică la suprafaţă, apoi le iei cu spumiera şi le pui în ciorbă.
Astfel, ciorba va fi clară. Adaugi cepele tocate, fasolea verde şi sare, după gust. După ce au fiert 10 minute, torni borşul cald şi mai laşi să fiarbă alte 10 minute.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close