RETETA | Ciorbă de cartofi cu roșii

Ingrediente:

  • 4 cartofi mari
  • 5 rosii
  • o ceapa
  • o jumatate de gogosar
  • un ardei gras
  • un morcov
  • sare, piper, cimbru
  • patrunjel

Mod de preparare:

Am taiat cartofii si rosiile cubulete, ceapa marunt, morcovul rondele si ardeii bastonase.

Am pus ulei intr-o oala, am adaugat legumele, in afara de cartofi le-am lasat sa se inmoaie, punand putina apa din cand in cand, cam 10 min.

Cand s-au inmuiat, am adaugat si cartofii, apoi am pus apa mai multa, am potrivit cu sare, piper si cimbru si am lasat sa fiarba pentru 35 min.

La sfarsit, am adaugat patrunjel.

Sursa: http://m.bucataras.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close