Retete

RETETA | Chifteluțe marinate la cuptor

Ingrediente:

  • 1 pâine
  • 230 g brânză de vaci dulce/cremă de brânză
  • 120 g maioneză
  • sare, piper, oregano, busuioc – după gust
  • 450 g chifteluțe făcute
  • 230 g mozzarella rasă
  • 750 g sos de paste/marinara

Mod de preparare:

Preîncălzește cuptorul la temperatură mare.

  1. Tapetează fundul unei tăvi care nu lipește cu un strat de felii de pâine. Umple golurile dintre felii cu bucățele de pâine, astfel încât stratul să fie cât de cât uniform.
  2. Într-un castron, combină brânza de vaci dulce/crema de brânză cu maioneza și condimentele (poți pune absolut orice alte condimente dorești, dacă nu îți sunt pe plac cele de mai jos). Întinde amestecul peste stratul de pâine. Presară niște mozzarella rasă ep deasupra
  3. Combină sosul de paste sau sosul marinara cu chifteluțele. Pune-le peste stratul de brânză. Presară restul de mozzarella rămasă.
  4. Dă la cuptor pentru 30-35 de minute.

Sursa: retete.unica.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page