RETETA | Chifteluțe de broccoli

INGREDIENTE:

  • ulei de măsline
  • sare și piper
  • 1 ceasca pesmet
  • 3 ouă
  • 1 și 1/2 ceasca cașcaval
  • 500 g broccoli

MOD DE PREPARARE:

Tăiați broccoli-ul în buchețele mici. Opăriți-l puțin (aproximativ 4-5 minute) în apă cu sare, până se înmoaie. Amestecați broccoli-ul într-un vas mare cu ouăle, cașcavalul ras și pesmetul. Condimentați după gust. Formați cu mâna chifteluțele. Apoi le puneți la prăjit în ulei de măsline, întorcându-le din când în când.

O alternativă mai rapidă și mai sănătoasă ar fi combinarea tuturor ingredientelor cu ajutorul unui robot de bucătărie. Apoi prepararea termică  – preț de 20-25 de minute – a chifteluțelor în cuptorul încins, pe o tavă pe care ați pus în prealabil o hârtie pergament.

Sursa: retete.unica.ro

 

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close