RETETA | Chiftele de peşte

Ingrediente:

500 g peşte
4 chifle
500 ml lapte
4 ouă
4 linguri brânză rasă
sare
piper
4 linguri mălai
ulei, pentru prăjit

Mod de preparare:

Toci peştele, îndepărtând toate oasele şi pielea. Încorporezi chiflele înmuiate în lapte şi stoarse bine, ouăle, brânza rasă, sare şi piper după gust. Formezi chiftelele cu mâna umedă, le dai prin mălai şi le prăjeşti în ulei încins, pe toate părţile, până se rumenesc. Le scoţi pe şervete de hârtie, pentru a se absorbi excesul de ulei. Le poţi servi cu sos de roşii.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close