RETETA | Chiftele de legume

Ingrediente:

600 g cartofi
100 g ceapă
300 g legume, după preferinţă
1 legătură pătrunjel
60 g făină
ulei, pentru prăjit
pesmet
sare
piper

Mod de preparare:

Cureţi toate legumele şi le fierbi, apoi le pasezi. Adaugi făina, sarea, piperul, pătrunjelul tocat. Cu mâinile umede, formezi bile, după care le aplatizezi uşor. Le dai prin pesmet şi le pui la prăjit în uleiul încins. După 2 minute, le întorci uşor, cu o spatulă, pe partea cealaltă. Le mai rumeneşti până se fac aurii. Le scoţi pe un şervet absorbant.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close