RETETA | Chiftele de cartofi cu brânză şi verdeaţă

Ingrediente:

500 g cartofi
100 g brânză telemea
100 g caşcaval
2 ouă
4 linguri făină
2 căţei de usturoi
1 legătură mărar
1 legătură pătrunjel
3 fire ceapă verde
200 g bacon
1-2 linguri bulion
1 linguriţă sare

Mod de preparare:

Cureţi cartofii de coajă, îi tai cubuleţe şi îi pui la fiert în apă cu sare. După ce s-au fiert, îi zdrobeşti cu furculiţa şi îi amesteci cu brţnza şi caşcavalul date prin răzătoare, usturoiul pisat şi verdeţurile tăiate mărunt. Adaugi ouăle şi făina şi amesteci bine.
Formezi chifteluţe pe care le aplatizezi şi le aşezi pe o tavă cu hârtie de copt. Le ungi cu bulion şi presari baconul tăiat.

Sursa: clickpoftabuna.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close