Retete

RETETA | Chec aperitiv

Ingrediente:

150 ml lapte

5 ouă

250 g făină

150 g caşcaval ras

1 ardei roşu

1 morcov mic

150 g mazăre, din conservă

1 linguriță praf de copt

3 linguri smântână

50 g migdale descojite, opțional

Mod de preparare:

Bați ouăle cu laptele şi cu smântâna, apoi încorporezi, în ploaie, făina amestecată cu praful de copt. După ce s-au omogenizat, adaugi ardeiul şi morcovul, ambele legume făcute cubulețe, mazărea scursă şi caşcavalul.

Răstorni compoziția într-o tavă cu hârtie de copt şi o dai la cuptor 15-20 de minute, apoi, dacă vrei, scoți checul şi pui deasupra migdalele. Dai din nou tava la cuptor şi o ții până când trece testul scobitorii.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page