RETETA | Cea mai ușoară rețetă de chec pufos!

Ingrediente: 

6 oua
2 cani zahar
1 cana lapte
1 cana ulei
3 cani faina
1 plic praf copt (10g)
fructe proaspete sau din compot

Mod de preparare: 

Se bat albusurile 2 minute cu mixerul, apoi se pun galbenusurile si zaharul desupra lor si se mai bat 1 minut.

Dupa, se toarna ce-a mai ramas peste si se mai mixeaza 1 minut. Se taie repede fructele, se dau prin faina si se azvarl deasupra aluatului pus in tava.

Se coc 20-30 minute pana ce checul devine maroniu deasupra. Se scoate, se presara cu zahar pudra si asta-i tot!

Sursa: www.kfetele.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close