RETETA | Cartofi la cuptor

Ingrediente:

5 cartofi,
2 rosii,
1 ardei,
1 ceapa,
50 ml ulei,
delicat de legume,
sare si piper dupa gust.

Mod de preparare:

Cartofii se curata, se taie rondele mari. Intr-un vas de Yena, punem cartofii taiati rondele, ardeiul taiat fasii, rosiile taiate cubulete, ceapa taiata in patru, se presara delicat de legume , sare si piper  , apa 200 ml. Vasul cu legume se introduce la cuptor si se lasa sa se patrunda legumele pana se gratineaza.
Pofta Buna !
Sursa: bucataria-romaneasca.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close