RETETA | Cartofi cu cârnați la cuptor

Ingrediente:

6 cartofi mari, 1 ceapa alba, 4 linguri  cu smantana 18%, 2 oua, 7 rosii cherry, 3 carnati semiafumati, sare si piper dupa gust, 100 gr cascaval, 3 fire patrunjel verde.

Mod de preparare:

  1. Carnatii se frig intr-o tigaie grill .
  2. Spalam legumele (ceapa, cartofii) , indepartam coaja si le spalam. Taiem cartofii in cuburi potrivite si ii fierbem cca 10 min.
  3. Intr-un vas ceramic punem cartofii , ceapa taiata felii si carnatii fripti taiati rondele.
  4.  Smantana se amesteca energic cu ouale , sare si piper pana obtinem o compozitie omogena apoi o adaugam peste cartofi.
  5. Rosiile le taiem in doua parti si le asezam deasupra cartofilor.
  6. Introducem vasul la cuptor pentru 25 min  – foc potrivit.
  7. Presaram cascavalul razuit si introducem  la cuptor pentru 10 min.
  8. Se presara patrunjel verde taiat fin si se serveste.

Sursa: bucataria-romaneasca.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close