RETETA | Budincă de ouă cu brânză

Ingrediente:

1 lingură unt

12 ouă

450 g brânză proaspătă de vaci

450 g cașcaval

100 g făină

1 praf de sare

Mod de preparare:

Dai drumul la cuptor și ungi tava cu untul topit. Bați ouăle cu sarea, brânza bine scursă, cașcavalul ras și făina. Torni compoziția în tavă, o nivelezi și o dai la cuptor aproximativ 45 de minute.

Sursa https://www.the-girl-who-ate-everything.com

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close