RETETA | Budincă de ciocolată şi cafea

Ingrediente:

400 grame budincă gata preparată
60 grame ciocolată neagră minim 70%
40 ml espress
coaja rasă de la o jumătate de portocală
¼linguriţă de cardamom
25 ml frişcă bătută
¼  linguriţa de cacao pentru pudră pentru ornat

Mod de preparare:

Încălzeşte budinca într-o cratiţă, la foc mediu. Adaugă ciocolata bucăţele, cafeaua, coaja de portocală şi  cardamomul, amestecând continuu până când toată ciocolata este topită. ia budinca de pe foc şi strecoar-o într-n bol cu ajutorul unei site.

Împarte-o în mod egal în reciepente ceramice cu capacitatea de 125 ml. Pune-le la frigider pentru el putin 3 ore. Se servesc reci cu frişcă deasupra şi pudrate cu cacao.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close