RETETA | Bruschete cu roșii uscate și brânză feta

Ingrediente:

  • 1 bagheta
  • 150g rosii uscate, in ulei,
  • 150g branzza feta
  • 1 ou
  • 8-10 frunze de busuioc
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline extravirgin
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Taie branza cubulete mici si pune-o intr-un castron alaturi de busuiocul tocat marunt si uleiul de masline si usturoiul pisat foarte bine. Amesteca bine si asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Acopera vasul cu folie alimentara si lasa-l la frigider peste noapte.

A doua zi fierbe oul tare apoi curata-l de coaja. Scurge rosiile din conserva si taie-le cubulete marunte. Procedeaza la fel si cu oul, dupa ce s-a racit. Amesteca totul cu branza marinata.

Taie bagheta felii, prajeste-le si adauga cate o lingurita din amestecul de rosii cu branza peste felii.

Serveste bruschetele imediat, alaturi de alte aperitive. Merg de minune la micul dejun alaturi de o cana de ceai.
Sursa: retete.acasa.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close