RETETA | Bruschete cu parmezan şi usturoi

Ingrediente:

o baghetă (sau o pâine normală, după preferinţă) tăiată felii subţiri
30 g unt
o jumătate de linguriţă pudră de usturoi
3 căţei de usturoi mărunţiţi
un sfert de linguriţă piper negru
60 g parmezan ras, de calitate
60 g brânză cheddar rasă

Mod de preparare:

Untul se topeşte puţin pe aragaz sau în cuptorul cu microunde. Nu trebuie să fie topit în întregime. Se ia de pe foc şi se adaugă restul ingredientelor. Se omogenizează, folosind o furculiţă.

Cu amestecul rezultat se ung feliile de pâine. Se aşază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt şi se dau la cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius, timp de 10 minute.

Bruschetele se servesc calde. După preferinţă, se pot orna cu puţin pătrunjel mărunţit.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close