RETETA | Broccoli la cuptor cu mozarella

Ingrediente:

1 buc brocoli mai mare,
1 dovlecel,
4 rosii,
sare,
piper,
unt ,
mozarella.

Mod de preparare:

Intr-o cratita cu apa rece si sare punem buchetele se brocoli. Se lasa cca 30 min, apoi se pune intr-o site la scurs. Intr-o cratita se pune apa la fiert, cand a dat in primul clociot se adauga buchetele de brocoli si se lasa cca 5 min cu vasul acoperit. Dovleceii se curata de coaja si se taie rondele, se presare sare si se lasa cca 10-20 min. Un vas termorezistent se unge cu unt, se adauga rosiile, buchetelele de brocoli scurse, feliile se dovlecei , presaram sare si piper dupa gust si se adauga la cuptor pentru cca 10 minute. Dupa acest timp se scoate vasul din cuptor si se adauga felii de mozarella. Se introduce din nou la cuptor si se lasa inca 10-15 min.
Se serveste cald, ca garnitura alaturi de diverse fripturi.
Sursa:

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close