RETETA | Brioşe cu somon

Ingrediente:

210 g făină integrală


7 g praf de copt,

sare,

piper,

mărar uscat (opţional)


3 ouă


120 ml ulei măsline


90 ml lapte


zeamă de lămâie


180 g somon gătit


75 g mazăre fiartă înainte


90 g parmezan


1 măr ras

Mod de preparare:

Încălzeşti cuptorul la 180° C. Baţi ouăle până se umflă şi se albesc, aproximativ 5 minute.
Amesteci făina cu praful de copt, sarea, condimentele, parmezanul, somonul, mărul ras şi mazărea. Torni peste ouă laptele şi uleiul, apoi îl adaugi peste ingredientele uscate. Amesteci până când se încorporează toate ingredientele.
Le coci, timp de 20-22 de minute, în forme de brioşe de silicon. După ce se răcesc, le poţi congela timp de trei luni.

Sursa: clickpoftabuna.ro

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close