Retete

RETETA | Brioșe cu ou, șuncă și ceapă verde

Ingrediente:

6 felii șuncă

6 linguri brânză, rasă

2 legături ceapă verde

6 ouă

1 lingură lapte

ulei

sare

piper

Mod de preparare:

Preîncălzești cuptorul la 176 °C. Ungi o tavă de 6 brioșe cu puțin ulei. Aranjezi în fiecare formă câte o felie de șuncă, presând-o ușor pe margini. Adaugi câte 1 lingură de brânză.

Speli ceapa verde, o toci mărunt și o presari peste brânză. Într-un bol, bați oule împreună cu laptele, sare și piper, după gust. Torni compoziția în tavă. Dai la cuptor aproximativ 20 de minute. Scoți cu grijă brioșele din forme după ce s-au răcit puțin.

Sursa https://www.thespruceeats.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page