RETETA | Brioșe cu ciocolată

Ingrediente:

1 cană de făină

1 praf de copt

4 linguriţe cacao

1 cană de lapte

3 linguri unt

  1 ou

1 zahăr vanilat

200 g zahăr

100 g ciocolată cu 95% cacao   coajă de lămâie, pentru decor

Mod de preparare:

Amesteci într-un bol făina, praful de copt şi cacaua. Separat, în alt vas, combini laptele, untul moale, oul, pliculeţul de zahăr vanilat şi zahărul până când acesta din urmă se topeşte. Ciocolata o pui pe baie de aburi şi, când s-a topit, torni ingredientele lichide. Amesteci bine şi adaugi, în ploaie, ingredientele uscate şi amesteci cu grijă, de sus în jos. Torni compoziţia în forme de brioşe şi dai la cuptorul încins timp de 30-35 de minute. Le pudrezi cu zahăr, le ornezi cu coajă de lămâie şi le poţi servi.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit. Site-ul www.GazetaBT.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Share This Article:

close