Retete

RETETA | Aperitiv sățios

Ingrediente:

  • 5 cartofi potriviti
  • 2 oua
  • 1 ardei kapia rosu
  • 200 gr cascaval Delaco
  • 150 gr de kaizer
  • 50 gr unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Cartofii ii curatam si-i taiem subtiri. Feliem kaizerul, ardeiul kapia, cascavalul il dam pe razatoare.

Intr-un vas yena punem cartofii taiati, ii saram, radem unt deasupra si ii lasam la cuptor pana se rumenesc putin la 200 de grade.

Cand cartofii sau rumenit scoatem vasul din cuptor adaugam kaizerul si ardeiul kapia si mai lasam 10 minute.

Dupa 10 minute presaram cascavalul ras si spargem ouale deasupra si mai lasam in cuptor pana se fac ouale.

Pofta buna!

Sursa: bucataras.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page