AdministratieLocal

Proiect în valoare de 5 milioane de lei depus doar în 7 minute de Primăria Municipiului Botoșani!

Municipalitatea botoșăneană a fost, din nou, printre primele instituții din țară care a depus ieri un proiect de finanțare după lansarea apelului general către toate UAT-urile de către A.F.M. (Administrația Fondului pentru Mediu)!
„Continuăm înlocuirea tuturor lămpilor de iluminat stradal din Municipiul Botoșani. Astfel, prin acest proiect ne propunem schimbarea a 1335 de corpuri de iluminat vechi cu altele noi cu LED și sistem de telegestiune, urmărind în același timp economia energetică, creșterea numărului de ore de funcționare precum și diminuarea emisiilor de CO2 în regim de funcționare 100%.” a declarat primarul Cosmin Andrei.
 În acest moment se montează alte 401 corpuri noi de iluminat în zonele Manolești Deal, Str. Pacea, Mihail Kogălniceanu, Primăverii, Octav Onicescu, Marchian, Cuza Vodă, Petru Rareș, Calea Națională, Cornișa, Ștefan Luchian, Armoniei, alei pietonale în Parcul Curcubeului, Aleea Curcubeului, Aleea Cinema, Aleea Pacea.
 Primăria Municipiului Botoșani pregătește proiecte de finanțare și pentru următoarele apeluri anunțate de Administrația Fondului pentru Mediu precum și de Ministerul Dezvoltării!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page