ImportantPolitic

Președintele Consiliului Județean Botoșani a votat pentru siguranță. „Am votat pentru partidul care poate readuce oamenilor o viață normală și sigură” -FOTO&VIDEO

Președintele Consiliului Județean, Doina Federovici, și-a exercitat dreptul de vot astăzi, la ora 12:00, la secția de votare organizată în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 1, „Sfântul Nicolae”.

„Am votat pentru schimbare, pentru revenirea la normalitate a vieții românilor. Am votat pentru siguranța vieții botoșănenilor și a tuturor locuitorilor din România. Am votat pentru siguranța sănătății, pentru siguranța educației copiilor noștri, pentru siguranța locurilor de muncă și a veniturilor botoșănenilor. Am votat pentru partidul care poate readuce oamenilor o viață normală și sigură, pentru partidul care știe și poate reporni economia și poate asigura mai multă bunăstare tuturor categoriilor sociale și profesionale. Îi rog pe botoșăneni să își ia toate măsurile de protecție sanitară și să vină la vot pentru a face schimbarea, pentru a reda demnitatea fiecărui botoșănean! Dragi botoșăneni mergeți la vot pentru că numai în acest mod, putem face o schimbare pentru viața noastră, putem să aducem bunăstarea pentru județul și pentru țara noastră. Județul nostru are nevoie de o echipă puternică de parlamentari, care să colaboreze cu autoritățile locale pentru a face guvernare pentru botoșăneni, pentru a face investiții în sănătate și în educație și pentru a stimula crearea de noi locuri de muncă”, a declarat Doina Federovici.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!