ImportantPolitic

POLTIC | PSD a depus candidaturile pentru primar şi Consiliul Local. FOTO!

 

PSD a depus astăzi candidaturile pentru funcția de primar al municipiului reședință de județ dar și pentru Consiliul Local Botoșani. Social democrații au fost susţinuţi de fostul ministru al finanțelor și fondurilor europene, Eugen Teodorovici.

Cea mai mare bucurie dacă vreți din acest mandat este că încheiem acest mandat fără a exista nici cea mai mică suspiciune de fapte ilegale produse în acest mandat, spre deosebire de alte perioade precedente și apreciez că botoșănenii sunt alături de noi pentru a continua cu o echipă integră și onestă, pentru a termina ceea ce ne-am propus pentru Botoșani.

Ne propunem o campanie civilizată, curată în care vrem să spunem ce am făcut noi și ce vrem să facem în continuare, nu să atacăm adversarii, cred că oamenii au obosit de certuri în politică, vor să vadă lucruri concrete. Ne propunem să câștigăm alegerile, știți foarte bine, așa cum și în ultimii ani ne-am propus anumite ținte, le-am atins cred eu pentru că am reușit să câștigăm încrederea botoșănenilor” a declarat Ovidiu Portariuc, candidatul PSD la Primăria Botoșani.

Lista candidaţilor la Consiliul Local Botoșani:

 Ovidiu Portariuc
2.    Mihai Tincu
3.    Cosmin Ionuț Andrei
4.    Simion Drelciuc
5.    Silvia Carmen Diaconu
6.    Călin George Bosovici
7.    Ady Petrușcă
8.    Vasile Chiru
9.    Daniela Vicol
10.    Andreea Buiuc
11.    Marian Murariu
12.    Ioan Brânzei
13.    Mihai Gabriel Tanasă
14.    Laurențiu Maftei
15.    Daniela Cristina Roșu
16.    Petru Taelup
17.    Irinel Sonia Rogalschi
18.    Andrei Cristian Vornicu
19.    Remus Dan Dulgheru
20.    Dan Bogdan Dieaciuc
21.    Crăciun Pintilii
22.    Gheorghe Ivan
23.    Cristian Vasile David
24.    Constantin Noroc
25.    Constantin Isac
26.    Doru Apostiu
27.    Constantin Siminiceanu
28.    Vasile Ciocan
29.    Gheorghe Agache

 

candidatura-Macaleti-PSD-federovici-portariuc candidatura-Macaleti-PSD-federovici-portariuc (2) candidatura-Macaleti-PSD-federovici-portariuc (3) candidatura-Macaleti-PSD-federovici-portariuc (4) candidatura-Macaleti-PSD-federovici-portariuc (5) candidatura-Macaleti-PSD-federovici-portariuc (7) candidatura-Macaleti-PSD-federovici-portariuc (8) candidatura-Macaleti-PSD-federovici-portariuc (10) candidatura-Macaleti-PSD-federovici-portariuc (11) candidatura-Macaleti-PSD-federovici-portariuc (14) candidatura-Macaleti-PSD-federovici-portariuc (15) candidatura-Macaleti-PSD-federovici-portariuc (16) candidatura-Macaleti-PSD-federovici-portariuc (17) candidatura-Macaleti-PSD-federovici-portariuc (19)

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!