Local

Polițiștii, în tabără, alături de copii pentru prevenirea consumului de droguri și a fenomenului de bullying – FOTO

În zilele de 27 și 28 iunie 2022, cei peste 150 de copii și cadre didactice din cadrul Școlii Ion Pillat, Dorohoi și din Tabăra organizată în comuna Lunca, de către Asociația Joycamps România i-au primit, în mijlocul lor, pe colegii noștri polițiști, din cadrul Biroului de Siguranță Școlară,  Compartimentului de Analiză și Prevenire e Criminalității și pe specialiștii Antidrog.

Scopul prezenței noastre acolo a fost acela de a-i învăța pe copii cum să reacționeze în diferite situații de viață, cum să se protejeze și să fie în siguranță și în perioada vacanței de vară.

Discuțiile s-au desfășurat interactiv și antrenant pentru copii, colegii noștri lămurind toate curiozitățile acestora legate de gestionarea situațiilor de urgență în care pot fi implicați.

Pentru că viața și siguranța copiilor noștri sunt cele mai importante, continuăm să fim aproape de ei în perioada vacanței de vară prin astfel de activități informativ-preventive, prin care ne dorim să dezvoltăm comportamente responsabile și precaute.

 

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button