InfractionalLocal

Polițiștii din Flămânzi au reținut doi tineri pentru infracțiunea de favorizare a făptuitorului

La data de 17 iunie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele a doi tineri, de 31 și 19 ani, ambii din comuna Frumușica, bănuiți de comiterea infracțiunii de favorizarea infractorului.

 

Din cercetări, a reieșit faptul că cei doi, la data de 3 iunie 2024, în jurul orei 00:00, au manifestat un comportament agresiv la adresa forțelor de ordine,  în momentul în care polițiștii au interceptat și au intervenit pentru luarea măsurilor legale, față de un conducător auto care se deplasa cu autoturismul fiind sub influența alcoolului și care a refuzat orice cooperare cu aceștia.

 

Cei doi tineri intervenit între conducătorul auto și polițiști, împrejurare în care conducătorul auto a părăsit locul depistării, fără încuviințare polițiștilor. Ulterior, acesta a fost identificat, fiind dispuse măsurile legale care s-au impus.

 

Cei doi au fost introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Botoșani, cercerările fiind continuate sub supravegherea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoșani.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page