Local

Polițiștii botoșăneni vor acționa și în acest weekend pentru siguranța cetățenilor

În weekend-ul care urmează, poliţiştii botoșăneni sunt la datorie pentru prevenirea faptelor antisociale, accidentelor de circulaţie, dar şi pentru desfăşurarea de activităţi informativ-preventive pentru prevenirea consumului de alcool și substanţe psihoactive .

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani vor acționa zilnic, cu efective mărite, pe raza întregului județ, cu toate mijloacele tehnice din dotare(aparate radar, aparate alcooltest şi drugtest) pentru prevenirea accidentelor rutiere, prin depistarea conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză sau conduc autoturisme fără a deține permis de conducere sau sub influența băuturilor alcoolice, ori a substanțelor psihoactive, precum și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică în proximitatea barurilor, discotecilor și a zonelor de agrement.

Scopul activităților este unul preventiv. Vă recomandăm să respectați legislația și să aveți un comportament care să nu contravină normelor legale, pentru a evita să fiți implicați în evenimente nedorite!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button