Important

POLITICA | Mihai Arosoaie, luat la intrebari de consilierul Cristian Achitei! VEZI CE REACTIE a avut vicepresedintele CJ – VIDEO

Consilierii judeteni democrat-liberali au avut interventii acide la adresa colegilor PSD si PNL, fiind vizat in mod special vicepresedintele CJ Mihai Arosoaie. Cristian Achitei i-a cerut lui Mihai Arosoaie sa raspunda la cateva intrebari.

“Sa ne spuneti care este valoarea exacta a facturii pe iarna a lunii ianuarie, care este valoarea exacta pe luna februarie, la cat este estimata valoarea pe luna martie. Nu e vorba ca dam niste bani la Directia de Drumuri si Poduri, ci ca trebuie sa asiguram niste lucrari pentru cetateni. De asemenea, care sunt lucrarile de intretinere pe care va propuneti sa le faceti cu Directia Judeteana de Drumuri si Poduri, cu buget zero, incepand cu luna aprilie. Citirea unui contract este un lucru greoi, de cateva luni va straduiti si nu reusiti, va rog sa spuneti care sunt penalitatile, si cand veti renunta singur la coordonarea activitatii Directiei de Drumuri si Poduri, pe care mai mult o incurcati“, a spus Cristian Achitei.

VEZI CUM A REACTIONAT MIHAI AROSOAIE!

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page