ImportantPolitic

POLITIC | Liderul BNS Vasile Chiru – partener al PSD!

Social democratii au preluat modelul liberalilor si au prezentat astazi un nou partener. Este vorba despre Vasile Chiru, lider de sindicat al BNS.

Pentru a deveni concreta aceasta colaborare i-am propus domnului Chiru sa faca parte din echipa noastra pentru Consiliul Local. Impreuna cu domnul Chiru vom dezvolta proiecte civice. Ca primar, am avut o relatie foarte buna cu dumnealui si-am dorit sa faca parte din echipa mea pentru ca are experienta in a rezolva proiecte pentru botosaneni si ma bucur ca a acceptat aceasta propunere.” a declarat presedintele PSD Ovdiu Portariuc.

Vasile Chiru nu este membru PSD ci doar a semnat un parteneriat cu PSD-ul . El se va regasi pe lista consilierilor locali.

“Sper ca sa nu dezamagesc inclusiv cetatenii. M-am gandit la oferta PSD, la initiativa domnului primar, de a intra in acest inceput cu totul altfel cu ce faceam pana acum, legat de miscarea sindicala. Vreau sa va reamintesc ca nu vin pe domeniul miscarii sindicale, aici vin ca reprezentant al societatii civile. Voi incerca sa facem in comun programele civice, o sa implicam tinerii in vederea bunastarii orasului nostru!” a  spus Vasile Chiru.

PNL are, de la 1 aprilie, un nou membru venit din partea sindicala. Este vorba de Marius Oroșanu, fostul lider Cartel Alfa.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!