Politic

POLITIC | Întâlnire a premierului Dacian Cioloș cu parlamentarii din regiunea Moldova

Luni, 25 aprilie 2016, premierul României, Dacian Cioloș, însoțit de vicepremierul Vasile Dâncu și alți membri ai Cabinetului, vor efectua o vizită la Iași, în cadrul căreia va avea loc o întâlnire cu senatorii și deputații reprezentanți ai județelor din Moldova.

Discuțiile se vor desfășura în Aula Universității Tehnice “Gheorghe Asachi”, începând cu ora 10,00, și vor viza proiecte de dezvoltare economică a regiunii și de conectare a regiunilor istorice ale României printr-o infrastructură de transport adecvată.

În continuarea programului, premierul  Dacian Cioloș și miniștrii participanți vor avea întâlniri cu autoritățile publice locale și organizații neguvernamentale din regiune și vor lua parte la festivitatea de deschidere oficială a Palatului Culturii din Iași.

Din componența delegației guvernamentale vor mai face parte vicepremierul Costin Borc, cancelarul Dragoș Tudorache, ministrul pentru Dialog Social si Consultare Publică, Violeta Alexandru, ministrul Fondurilor Europene, Aura Răducu, și ministrul Agriculturii, Achim Irimescu.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!