DiversePublicitate

Pleci în vacanță? 7 piese vestimentare pe care trebuie să le iei cu tine

Ei bine, iată că a venit și mult așteptata vacanță de vară, cea mai frumoasă perioadă din an, iar destinația de vacanță este singurul lucru pe care-l ai în minte. Biletele de avion deja sunt achiziționate, cazarea este asigurată, așa că acum ești gata pentru cea mai puțin plăcută parte a procesului de planificare: împachetarea bagajului și stabilirea ținutelor pentru vacanță. 

Și, din experiența noastră, există puține femei care se mulțumesc să adauge în valiză câteva piese de lenjerie intimă, crema de protecție solară, câteva tricouri și pantaloni scurți. Pentru a te ajuta să nu vezi împachetarea bagajului ca pe o reală provocare, am alcătuit pentru tine o listă cu piese vestimentare pe care este musai să le iei cu tine în vacanță. Iată ce articole nu trebuie să-ți lipsească din bagaj! 

  1. Lenjerie intimă și perechi de șosete 

Printre primele și cele mai indispensabile piese vestimentare din bagajul tău se numără lenjeria intimă și perechile de ciorapi sau șosete. În funcție de numărul de zile pe care le petreci în vacanță, alege suficiente seturi de lenjerie și ciorapi. Poți chiar adăuga și câteva perechi în plus, căci aceste elemente nu sunt voluminoase și pot fi ușor strecurate printre celelalte haine din bagaj. 

  2. Articole multifuncționale în tonuri neutre 

Dacă nu vrei să încerci să faci tot șifonierul să-ți încapă în bagajul de cală, este important să mizezi pe piese vestimentare multifuncționale, în culori neutre, pe care să le poți purta în cele mai diverse combinații. Desigur, nu uita să adaptezi hainele pe care le alegi la destinație și la activitățile care te așteaptă acolo, dar și la starea vremii. 

De pildă, din bagajul pentru o vacanță exotică nu trebuie să lipsească articole precum costumul de baie, rochiile din materiale vaporoase, pantalonii scurți, topurile fluide și multicolore, dar nici câteva articole elegante, pe care să le porți la cinele elegante la terasele de la malul mării. De cealaltă parte, dacă o excursie într-o zonă montană este cea care te așteaptă în acest sezon, nu trebuie să-ți lipsească din bagaj tricourile, bluzele și pantalonii sport, dar nici jacheta călduroasă! 

 3. Pijama sau haine comode pentru dormit 

Din lista articolelor menite să ajungă în bagajul tău de vacanță nu trebuie să lipsească nici pijamaua sau hainele comode pentru dormit. În funcție de destinația aleasă și de temperaturile existente în zona în care alegi să-ți petreci concediul poți alege pijamaua ideală. Nu ți-ai dori să mergi în vacanță într-o zonă montană, la cabană și să alegi să dormi într-o pijama fluidă din mătase! 

 4. O jachetă pentru seri răcoroase 

Știm că este vară, însă asta nu înseamnă că serile nu te pot lua prin surprindere cu temperaturi la care nu te așteptai. Prin urmare, este important să strecori în valiza de vacanță și o jachetă versatilă, care să se potrivească cu majoritatea ținutelor pe care vei alege să le porți la destinație. 

  5. Pantofi confortabili și versatili 

Din bagajul de vacanță nu trebuie să lipsească nici pantofii confortabili și versatili, care să se potrivească oricărei combinații vestimentare alese. Dacă mergi la munte, asigură-te că adaugi în bagaj o pereche de pantofi sport din piele naturală, alături de o pereche de bocanci, ideali pentru zilele cu drumeții. Dacă destinația ta este la malul mării, poți opta pentru o pereche de pantofi sport, o pereche de sandale elegante, dar și o pereche de șlapi pentru plajă.  

 6. Câteva accesorii esențiale 

Accesoriile nu trebuie să fie omise nici ele de pe lista pieselor vestimentare necesare într-o vacanță. Așa cum într-o vacanță la mare nu poți pleca fără o pălărie, o eșarfă și o pereche de ochelari de soare, nici la munte nu poți pleca fără o căciulă sau o șapcă. Un set de bijuterii poate fi și el strecurat în bagaj, mai ales dacă ținutele alese sunt unele feminine și îți dorești să le accesorizezi într-un mod chic în vacanță. 

 7. O mini-umbrelă și un impermeabil 

Vremea poate fi capricioasă și în timpul verii, așa că ar fi bine să adaugi în bagajul de vacanță și o umbrelă, alături de un impermeabil pentru ploi inopinate, mai ales dacă destinația ta se află într-o zonă cu climă imprevizibilă. 

Sperăm că am reușit să-ți oferim doza de ajutor de care aveai nevoie pentru a împacheta valiza pentru vacanță și că nu vei omite să adaugi în bagaj niciuna dintre aceste piese vestimentare esențiale. Nu uita să adaugi în bagaj și documentele necesare, banii de vacanță, gadget-urile preferate, încărcătoarele, produsele pentru îngrijirea personală și crema de protecție solară! 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button