Local

Peste două sute de amenzi date de polițiștii botoșăneni pentru nerespectarea măsurilor anti-Covid

În perioada 26-28 februarie 2021 polițiștii botoșăneni, sub autoritatea Instituției Prefectului, împreună cu jandarmi, polițiști locali, polițiști de frontieră, lucrători din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, precum și specialiști din cadrul Direcției de Sănătate Publică, Direcției Sanitar Veterinară, Inspectoratului Teritorial de Muncă și Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului, au acționat pe raza întregului județ, atât în sistem propriu cât și în sistem integrat, pentru prevenirea răspândirii virusului Covid-19 în rândul populației și pentru verificarea modului în care sunt respectate măsurile impuse în contextul stării de alertă.

Astfel, pe raza întregului județ au fost organizate 20 de acțiuni, în cadrul cărora au fost verificate peste  200 de locații.

În urma neregulilor constatate au fost aplicate 220 de sancțiuni contravenționale în valoare de peste 45.000 de lei, dintre care 181 au fost aplicate persoanelor care nu purtau mască de protecție în locurile în care acest lucru era obligatoriu.

Vă recomandăm să respectați în continuare măsurile impuse de autorități în contextul stării de alertă pentru protejarea propriei sănătați și a celor din jur!

 

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!