InfractionalLocal

Percheziții la locuința unui tânăr de 18 ani din Copălău. Acesta a fost arestat pentru tâlhărie

Marți, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Flămânzi au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, pe numele unui tânăr, de 18 ani, din comuna Copălău, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că acesta, la data de 31 decembrie 2022, în timp ce se afla în drumul public, din comuna Copălău,  l-ar fi agresat pe un tânăr, de 27 de ani, și i-ar fi sustras acestuia telefonul mobil.

La data de 31 ianaurie 2023, polițiștii au pus în executare 6 mandate de percheziție domiciliară la locuința persoanei bănuită de comiterea faptei, precum și la alte imobilie utilizate de aceasta.

În cadrul activităților desfășurate, la locațiile vizate au fost identificate bunuri care interesează cauza, printre care și telefonul mobil aparținând victimei.

Tânărul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă l I.P.J. Botoșani, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 8 Flămânzi, Secției de poliție Rurală nr. 1 Botoșani,  Serviciului pentru Acțiuni Speciale, a Direcției de Operațiuni Speciale și a jandarmilor.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page