Liga 1Sport

Pancu: ,,Jucătorii de la FC Botoșani au fost mai bărbați. Nu știu dacă am fi meritat chiar și un punct”

Daniel Pancu a fost dezamăgit de atitudinea elevilor săi din a doua repriză a meciului cu FC Botoșani.

Antrenorul Politehnicii Iași, echipă care a rămas pe ultimul loc în Liga 1, recunoaște că elevii săi nu ar fi meritat un rezultat de egalitate în urma acestei partide.

Daniel Pancu: ”Jucătorii de la Botoșani au fost mai bărbați”

„Sunt trist, dezamăgit de ce s-a întâmplat în a doua repriză. Pentru a câștiga un meci, oricare ar fi el, ai nevoie să îți câștigi duelurile, să fii bărbat. Jucătorii de la Botoșani au fost mai bărbați decât jucătorii de la Politehnica Iași. Chiar dacă golul cade în minutul 90, nu știu dacă am fi meritat chiar și un punct, chiar și dacă sunt și cauze obiective.

Brănescu pentru prima oară în poartă după foarte mult timp. Popa joacă cu crampe în ultimele zece minute, nu a ieșit cum trebuie la cel care centrează pentru golul lor. Calcan a fost răcit, plus absențele care au fost au dus la această evoluție din a doua repriză.

Am fost dominați, nu meritam mai mult în această seară. Îmi cer scuză față de suporteri, ne-au încurajat fantastic și suferă enorm pentru aceste meciuri cu Botoșani. Ce s-a întâmplat în a doua repriză pentru mine e rușinos.

Echipa venea după trei jocuri reușite, chiar dacă nu au fost decât cinci puncte. E o luptă grea, chiar dacă suntem într-o poziție rușinoasă, jocul din această seară mă pune pe gânduri dar e o luptă pe care trebuie să o ducem până în ultima etapă”, a spus Pancu, după meciul cu Botoșani, potrivit https://www.digisport.ro/

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!