InfractionalLocal

Noi detalii ies la iveală în cazul femeii împușcate accidental de către soțul ei. Un tânăr de 21 de ani a ajuns în arestul IPJ Botoșani

Cadavrul unei femei a fost descoperit într-o casă din Hilișeu-Horia, județul Botoșani, chiar de către fiica ei. Femeia avea o plagă împușcată la gât, iar în apropiere a fost găsită o armă cu aer comprimat.

Din cercetările efectuate de polițiștii botoșăneni până în acest moment a reieșit faptul că arma respectivă ar fi fost mânuită de soțul victimei, împrejurare în care s-ar fi descărcat accidental, iar muniția percutată a rănit femeia în zona gâtului.

Bărbatul ar fi împrumutat arma de la un tânăr, de 21 de ani, din aceeași localitate care ar fi procurat-o dintr-o altă țară si a introdus-o în România fără drept. Acesta nu era autorizat să dețină sau să folosească astfel de arme.

Față de tânărul, de 21 de ani, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Botoșani.

Acesta este bănuit de comiterea infracțiunilor de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button