ImportantStiri

NATIONAL | Se plâng de sărăcie, dar nu vor să muncească. Numărul familiilor care trăiesc din ajutoare sociale a crescut

Faţă de anul trecut, numărul familiilor a crescut cu peste 13.000, iar fondurile alocate de Ministerul Muncii sunt mai mari cu 10 milioane.

Deşi se plâng de sărăcie, oamenii suferă mai degrabă de lene pentru că refuză firme care le oferă slujbe plătite cu 1.500 de lei plus alte beneficii. Tot mai multe familii trăiesc din ajutorul social lunar. Numărul acestora a crescut considerabil faţă de anul trecut.

În primul trimestru al anului trecut 241.682 de familii beneficiau de ajutaore sociale. În aceeaşi perioadă a acestui an, numărul a ajuns la 255.213, adica peste 13.000 de familii, o creştere de 5,6 la sută. În acest context suma plătită a fost mai mare cu aproape 10 milioan de lei, o creştere de 6 la sută, potrivit România TV.

Citeste mai mult pe RTV.NET:www.romaniatv.net

Related Articles

One Comment

  1. Uite tanti gâzeta un comentariu romania tv postul preferat a lui pontaa sau ponte cum l-o mai fi chemând şi pe ciudatul ăsta. “numai minciuni. chiar poate crede cineva ca chiar toti refuza 1500 lei salariu? Din informatiile pe care le am de fapt in realitate sunt 700-800 lei pe care daca ai noroc ii primesti la timp si din care se scade 200 lei transportul. Sunt patroni in provincie mai ales in zona satelor care efectiv isi bat joc de oamenii cu salariile asa ca nu mai mancati la tv ce ingroapa pisica. Chiar in halul asta sa mintiti, adica aia vin din provincie in Bucuresti sa lucreze pe 800- 900 lei ca paznici, pe santier, etc si refuza la ei acasa 1500 lei?”
    Deci! atenţie la ce îngroapă pisica, s-ar putea să fie alterat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!