Important

NATIONAL | IPS Pimen, înmormântat azi la Mănăstirea Sihăstriei Putnei

Pentru a-i aduce un omagiu, Înaltpreasfințitul Părinte Teodosie va săvârși Sfânta Liturghie alături de un sobor de Arhierei, condus de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, la Catedrala Arhiepiscopală din Suceava, potrivit unui comunicat al Arhiepiscopiei Tomisului.

Sfânta Liturghie va fi urmată de slujba înmormântării a Înaltpreasfințitului Părinte Pimen oficiată de la ora 12:00.Sicriul sigilat cu trupul IPS Pimen a fost depus, de miercuri seara, la Catedrala Arhiepiscopală din Suceava, unde credincioșii au putut să-i aducă un ultim omagiu, respectând condiţiile de distanţare socială, pentru a îi aduce un ultim omagiu. Cu toate acestea, unii dintre ei nu au respectat aceste prevederi, fiind unele persoane care şi-au dat jos măştile pentru a săruta sicriul.

A Parks And Recreation Reunion Special

ÎPS Pimen, arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor, a murit miercuri, 20 mai, la Institutul „Matei Balş” din Capitală, unde primea tratament pentru infecţia cu SARS-CoV-2. Înaltul prelat s-a infectat la începutul lunii aprilie, iar pe 22 aprilie a fost transferat în București, cu un elicopter SMURD, în stare gravă.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!