ImportantStiri

NATIONAL | IPOCRIZIA francezilor, TAXATĂ DUR după atentatele de la Paris

Mirel Palada, fost consilier guvernamental, a scris, sâmbătă seară, pe pagina sa de socializare, un text dur la adresa francezilor, amintind cum, în urmă cu câțiva ani, expulzau în masă țiganii români.

“Nu stiu cum sa va spun, de multe ori uit lucruri, am memoria destul de scurta, dar in seara asta un lucru imi bântuie prin minte. Stiu ca nu e frumos sa-l spun in public, ca acuma e lumea plina de compasiune. Dar il spun.

Va mai aduceti aminte cum se dădeau francezii de ceasul mortii sa puna țiganii nostri inapoi pe avion sau pe autocar, sa-i intoarca in Romania, ca le puțeau, nu erau buni in peisaj, trebuia sa se faca totul, tovarasi, sa fie integrati in mediul lor autohton? Tiganii care cerseau in fața la Notre Dame si le stricau lor fengshuiul estetic.

Franța si Germania,țări multiculturale si tolerante doar cu cine le convine lor. Ipocrizia, aceasta arma cu doua taișuri. Tiganii rai, arabii buni. Uite ca acum se dovedeste ca nu tiganii omoara oameni.

Hai, dati-va ochii peste cap de indignare acum…”, a scris Mirel Palada, sâmbătă seară, pe Facebook.

Vineri seară, la Paris au avut loc mai multe atentate teroriste, în urma cărora 129 de persoane au murit, alte 352 fiind rănite, dintre care 92 sunt în stare de urgență maximă. Atentatele teroriste din noaptea trecută de la Paris au fost revendicate de gruparea jihadistă Statul Islamic.

Sursa: www.dcnews.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button