ImportantStiri

NATIONAL | Cum au fost surprinşi doi poliţişti români în plină stradă

Doi poliţişti români fac furori pe internet după ce pe pagina oficială a Poliţiei Române de pe o reţea de socializare a fost publicată o fotografie în care se vede cum cei doi o ajută pe o femeie să schimbe roata la maşină.

Poliţia Română este din ce în ce mai activă pe reţelele de socializare, având tot mai des postări igenioase. Ultima fotografie care surprinde doi poliţişti în timp ce îi schimbă roata la maşină unei femei, a strâns deja peste 4.000 de aprecieri şi a fost distribuită de peste 200 de ori.

Printre sutele de comentarii publicate de vizitatorii paginii, se numără şi unele care dovedesc că agenţii români nu sunt la primul gest de acest fel. O altă femeie a ţinut să le mulţumească încă o dată poliţiştilor care au ajutat-o pe ea atunci când a făcut pană.

„Pot să zic din proprie experienţă că sunt de mare ajutor. Chiar acum doi ani mi s-a întamplat să fac pană în Piteşti şi echipajul de poliţie care trecea pe strada s-a oprit şi m-a ajutat să schimb roata, ba mai mult decât atât m-a ajutat să ajung şi la destinaţie eu nefiind din Piteşti. ci venisem pt o competiţie de dans împreună cu fiica mea. Pe aceasta cale vreau să le mulţumesc încă o dată”, a scris aceasta.

Au existat şi oameni care au pus la îndoială veridicitatea fotografiei, unul dintre ei comentând: „Dacă e pe bune poza, respect poliţiştilor. Păcat că sunt doar cazuri izolate”.

Sursa: www.gandul.info

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button