AdministratieMunicipiu

Municipiul Botoșani are buget! Primarul Cosmin Andrei: „Adresez mulțumiri colegilor aleși în Consiliul Local, care au votat în unanimitate proiectul de buget”

Proiectul de hotărâre vizând bugetul local pe anul 2022 al municipiului Botoșani a fost votat, marți, în unanimitate. S-au învoit liberalii Cătălin Flutur și Cătălina Lupașcu, iar Eugen Țurcanu a participat în sistem online.

Bugetul pe anul 2022 este de 338 de milioane de lei. Secţiunea de funcţionare reprezintă 62,97% din buget, iar cea de dezvoltare 37,03%.

Proiectul a fost amendat pe mai multe secțiuni. Printre propuneri s-au cerut 27.500 lei către DSPSA pentru achiziția a 10 biciclete pentru adulți, 10 biciclete pentru copii și un număr de 20 de căști de protecție (copii și adulți), 90.000 de lei pentru aparate de fitness în aer liber precum: aparat torsiune corp, aparat simulare vâslit, Steper (mers), aparat simulare surfing, aparate pentru brațe și aparat pentru întărirea și întinderea musculaturii brațelor pentru persoane cu dizabilități.

Amendamentele aprobate ale primarului Cosmin Andrei se referă la alocare bani documentație tehnică acoperiș școala 13, sală sport școala 8, teren sport școala 8, suplimentare sumă achiziție semafoare inteligente.

„Adresez mulțumiri colegilor aleși în Consiliul Local, care au votat în unanimitate proiectul de buget al municipiului Botoșani, în ședința de azi. Sunt recunoscător pentru încrederea acordată și îi invit să ne fie în continuare parteneri în dezvoltarea orașului. Avem un buget echilibrat, axat pe investiții, în special în domeniul educațional.Avem obiective de investiții ambițioase iar o atenție deosebită va fi acordată zonei de dezvoltare! Așteptările botoșănenilor sunt mari!”, a transmis primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page