Important

METEO | Vremea începe să se răcească și vin ploile

Vremea se va menţine frumoasă în weekend, dar de săptămâna viitoare, începe să se răcească.

Duminică, vremea va fi predominant frumoasă, iar în orele amiezii deosebit de caldă în majoritatea regiunilor. Cerul va fi mai mult senin, exceptând zonele joase de relief din centru, sud și est, unde în primele ore ale intervalului și din nou în a doua parte a nopții, pe arii restrânse va fi nebulozitate joasă sau ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 27 de grade, iar cele minime între 3 și 14 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei.

Luni, în jumătatea de nord a țării vremea se va răci ușor față de ziua anterioară, însă valorile termice vor continua să se situeze peste mediile multianuale, vor fi înnorări temporare, iar cu o probabilitate mai mare în a doua parte a nopții, pe arii restrânse va ploua slab. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, mai mult senin ziua, condiții în care temperaturile diurne vor fi în continuare cu mult mai ridicate decât cele climatologic specifice datei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 27 de grade, iar cele minime între 3 și 14 grade. În primele ore ale intervalului, pe arii restrânse va fi ceață.

De marți, vremea se va răci în toate regiunile, urmând a se înregistra valori termice în jurul mediilor multianuale. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată la început în jumătatea de nord, apoi și în restul teritoriului.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!