ImportantMeteo

METEO | Vremea 15 aprilie – 6 mai 2019. Meteorologii au actualizat prognoza de Paşte şi 1 Mai

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru următoarele trei săptămâni, intervalul 15 aprilie – 6 mai. Specialiştii au anunţat cum va fi vremea de Paşte şi 1 Mai.

Potrivit prognozei ANM, săptămâna aceasta vremea se răceşte şi plouă în majoritatea regiunilor. Mai cald va fi în regiunile centrale, vestice și nord-vestice.

Prognoza meteo de Florii (15 – 22 aprilie 2019)

Temperatura aerului va avea valori ce se vor situa în jurul celor specifice acestei săptămâni, în cea mai mare parte a țării.

Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi deficitare în regiunile vestice și nordice și apropiate de cele normale pentru această săptămână în rest.

Vremea de Paşte ( 22 – 29 aprilie 2019)

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de cele specifice acestui interval, la nivelul întregii țări.

Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sud-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Prognoza meteo de 1 mai ( 29 aprilie – 6 mai 2019)

Valorile termice vor fi apropiate de cele specifice acestei săptămâni, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi deficitare în cea mai mare parte a teritoriului, potrivit ANM.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!