Meteo

METEO | Vezi cum va fi vremea la început de săptămână!

Valorile termice vor fi în creştere faţă de ziua precedentă, îndeosebi în regiunile sudice. Astfel, temperaturile maxime se vor situa între 6 grade în nordul Moldovei şi 19 grade în Lunca Dunării, informează Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).
Pe parcursul zilei, cerul va fi variabil în sud şi sud-est, dar va avea înnorări în celelalte regiuni şi va ploua, în general slab cantitativ, în Maramureş, local în Transilvania, pe arii restrânse în Banat şi Moldova şi cu totul izolat în rest. În zona de munte, precipitaţiile vor fi şi sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a ţării, iar în zona montană înaltă va sufla tare. Noaptea, vântul va slăbi treptat, cerul va deveni variabil în toate regiunile şi doar izolat vor mai fi ploi slabe în centru şi est, dar spre dimineaţă nebulozitatea se va accentua în Oltenia şi sud-vestul Munteniei, unde aria ploilor va fi în extindere. Temperaturile minime se vor situa între -3 şi 7 grade. Spre sfârşitul intervalului, se va produce brumă, local în nordul, centrul şi nord-estul ţării şi izolat în rest.

De marti, insa, se raceste din nou, astfel ca temperaturile maxime nu vor mai trece de 14 grade. Cerul va fi noros în cea mai mare parte a tarii si va ploua, ziua, in vest, sud, centru si doar pe arii restranse in restul teritoriului, iar seara si noaptea in majoritatea regiunilor. La munte precipitatiile vor fi si sub forma de lapovita si ninsoare, potrivit antena3.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!