ImportantMeteo

METEO | Iarna se întoarce din această seară

Din această seară, iarna se întoarce în toată ţara. Va fi foarte frig, temperaturile vor scădea şi cu 15 grade Celsius, iar meteorologii anunţă ninsori şi chiar viscol.

 

Prima atenţionare va fi în vigoare de la ora 18:00, până mâine dimineaţă. Precipitaţiile se vor intensifica la început în vestul şi nord-vestul ţării, unde vor fi predominant ploi, apoi şi în regiunile centrale şi nord-estice. Va ninge în special în nordul Moldovei şi în Carpaţii Orientali unde va fi risc de polei, apoi acolo se va depune strat de zăpadă.

Pe parcursul zilei de mâine va fi în vigoare o a doua atenţionare cod galben, care vizează cea mai mare parte a ţării. Va ninge la început în Moldova şi în zona Carpaţilor Orientali, apoi, ploile se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare şi în Muntenia şi în cea mai mare parte a Transilvaniei. În schimb, în Oltenia şi în Dobrogea vor predomina ploile. Temperaturile vor scădea rapid, iar cel mai frig va fi în jumătatea nordică a Moldovei unde maximele nu vor trece de Minus 4 grade Celsius.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!