Local

Material lemnos confiscat de polițiștii botoșăneni

La data de 8 iulie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Pomîrla au oprit pentru control, pe drumul județean DJ291D, din comuna Pomîrla, o autoutilitară condusă de un bărbat, de 72 de ani, din județul Suceava, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei.

De asemenena, materialul lemnos pe care îl transporta a fost supus confiscării.

 

La data de 8 iulie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 4 Dorohoi au oprit pentru control, pe drumul județean DJ292, din comuna Corlăteni, o autoutilitară condusă de un tânăr, de 32 de ani, din județul Suceava, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de material lemnos, de 3 metri cubi transportată, motiv pentru care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei.

De asemenena, materialul lemnos pe care îl transporta a fost supus confiscării.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page