Local

Mașinile de transport marfă și persoane, parcate neregulamentar, blocate de polițiștii locali

În data de 06.03.2023, (interval orar 03.00-11.00 și interval orar 09.00- 13.00), în conformitate cu prevederile O.U.G. nr. 195/2002 și ale H.C.L. nr. 292/2017, polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulația pe drumuri publice,
au acţionat pentru depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care au parcat autovehiculele de transport marfă și transport persoane pe spațiile dintre blocuri, în parcările publice de pe domeniul public sau privat al municipiului, dar și pentru descurajarea opririi/staționării autovehiculelor în stațiile de transport public local și stațiile de taxi.

Pentru parcarea autovehiculelor de transport marfă și transport persoane în parcările publice, a fost aplicat un număr de 18 sancțiuni contravenționale.

Astfel, în 18 situații a fost dispusă și măsura complementară a blocării roților autovehiculelor și aplicate 15 sancțiuni contravenționale cu amenda în cuantum total de 2.800 lei.

În ceea ce privește oprirea/staționarea autovehiculelor în stațiile de transport public local și stațiile de taxi, polițiștii locali au aplicat un număr de 21 sancțiuni contravenționale, din care 11 sancțiuni cu amendă în cuantum total de 4.150 lei.

Acțiunile de acest tip vor continua pentru prevenirea și combaterea faptelor de natură contravențională.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page