Local

Manifestări sportive și culturale, în atenția jandarmilor

În această după-amiază, începând cu ora 17.00, Inspectoratul de Jandarmi Județean Botoșani va asigura ordinea și siguranța publică la Maratonul Împreună Pentru Comunitate, eveniment caritabil desfășurat în municipiul Botoșani.
Pentru prevenirea unor incidente nedorite, polițiștii botoșăneni vor lua măsuri de restricționare a circulației rutiere pe următorul traseu: Colegiul Național ,,A.T. Laurian” – str. Nicolae Iorga – intersecție bazar – str. Calea Națională – str. Cuza Vodă – Colegiul Național ,,A.T. Laurian”.
Recomandăm conducatorilor auto să evite deplasarea pe acest intinerariu în intervalul orar 17.00 – 18.00 pentru a nu fi afectați de restricțiile de circulație ce se vor aplica progresiv, în funcție de zona de pe traseu în care va ajunge coloana participanților.
Tot în acest week-end, jandarmii, în cooperare cu efective de poliție, vor lua măsurile necesare pentru asigurarea unui climat civilizat la manifestarea cultural-artistică Hora Dângeneană, unde vor acționa pentru prevenirea faptelor antisociale de natură penală și contravențională.
De asemenea, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani vor acorda sprijin Grupării de Jandarmi Mobile Bacău la misiunea de asigurare a ordinii și siguranței publice pe timpul desfășurării meciului de fotbal dintre echipele F.C. Botoșani – F.C. Hermannstadt
În afara acestor misiuni, jandarmii vor fi prezenți și în cadrul dispozitivului integrat de ordine publică, unde vor interveni, independent sau împreună cu polițiștii botoșăneni, pentru soluționarea sesizărilor primite de la cetățeni prin intermediul Serviciului Unic pentru Apeluri de Urgență 112.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page