AdministratieJudet

Lucrările de modernizare a lotului doi din drumul strategic vor începe în scurt timp – FOTO

Președintele Consiliului Județean, Doina Federovici, a declarat, joi, într-o conferință de presă, că lucrările de modernizare a lotului doi de pe drumul strategic vor începe în cel mai scurt timp, după ce va semna contractul de eecuție. Curtea de Apel Suceava a respins contestația depusă de asocierea Mavgo Holding –Aqua Parc – Hydrostroy AD.

Lotul 2 din Drumul Strategic, în lungime de 51,194 kilometri și format din tronsonul Răuseni – Todireni – Albești – Trușești – Dângeni – Hănești (DJ 282), a fost adjudecat de asocierea Cornell’s Floor – Construct Com – Test Prima – Autotehnorom. Valoarea licitată este de 208.355.380,47 lei cu TVA.

„Curtea de Apel Suceava a menținut decizia Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor și a respins plângerea depusă de asocierea Mavgo Holding –Aqua Parc – Hydrostroy AD, referitoare la câștigătorul licitației pentru lotuldoi a drumului strategic. Este o veste foarte bună, pentru că am reușit să deblocăm și ultimul lot rămas din drumul strategic care era în suspensie, din cauza contestațiilor depuse de constructori în cadrul acestui imens proiect”, a spus Doina Federovici.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!